savadisla-orizontal-maghiara

Vezetőség

Vezetőség
Asztalos Ștefan/István primar - UDMR
Polgármesteri beköszöntő
Isten hozta önöket Tordaszentlászló község új honlapjára!

Olyan honlapot képzeltünk el, mely egyformán kívánja szolgálni a község lakóit, az innen elszármazottakat, a hozzánk látogatókat, és azokat, akik csupán érdeklődnek a község iránt.

A helybelieket és a községhez kötődőket azzal szolgálja, hogy a hivatali ügyekben online tájékozódásra, ügyintézésre, adófizetésre teremt lehetőséget. A községünk iránt érdeklődők, az idelátogatók pedig megismerkedhetnek a falvaink múltjával, látványosságaival, eligazítást kaphatnak a szálláshelyekről, vendéglőkről.
Ha községünk bármelyik falvának kimegyünk a határába, csaknem mindenütt megkövesedett kagylókat, nummuliteseket találunk. A monda szerint igazi pénzek változtak kővé Szent László király imája nyomán, aki e vidéken harcolt a kunokkal. Kívánom, hogy a csoda fordítva is bekövetkezzék. A Szent László-pénzek változzanak igazi kinccsé az itt élő emberek szorgalma, az ide látogatók érdeklődése, rácsodálkozása nyomán.

Asztalos István, polgármester
helyi képviselő
1
hivatali alkalmazott
1
Tordaszentlászló község polgármesteri hivatalának vezetősége

Ismerje meg Tordaszentlászló község polgármesteri hivatala vezetőségét, és kattintson az alábbi gombra a fogadóórájukra való előjegyzéshez.

Kapcsolat