savadisla-orizontal-maghiara

TASNÁDI JÁNOS-ZOLTÁN

TASNÁDI JÁNOS-ZOLTÁN

Név: Tasnádi János-Zoltán
Születés ideje és helye: Kolozsvár, 1984. június 1.
Tanulmányok:
Aranyosegerbegyi Általános Iskola -1998
Kolozsvári Református Kollégium, humán szak – 2002
Babeş-Bolyai Tudományegyetem Kolozsvár, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, Bank és pénzügy szak – 2006
Babeş-Bolyai Tudományegyetem Kolozsvár, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, mesterképzés vállalati pénzügyek szakon – 2007
Munkahelyek:
2006-jelen: Garamond Nyomda Kft (Garamond Tipografie SRL) Kolozsvár (2006-2008: közgazdász, 2008-jelen: gazdasági vezető)
2022-jelen: Prodastral SRL – adminisztrátor
2015-jelen: Indian Spirit SRL – adminisztrátor
Politikai tisztségek:
2020 óta tordaszentlászlói helyi RMDSZ-es tanácsos és az RMDSZ Tordaszentlászlói Szervezetének elnöke
Közéleti tevékenység:
Megválasztásom óta azon dolgozom, hogy községünk fejlődjön minden egyes olyan lehetőséget kihasználva, ami ezt elősegíti. Szeretném, hogy falvaink szépek, rendezettek legyenek, gyerekeink pedig olyan oktatásban részesüljenek, aminek köszönhetően érvényesülni tudnak szülőföldjükön, és nem az elvándorlást választják.
Közösségi szinten fontosnak tartom a hagyományaink, kulturális értékeink megőrzését, ápolását, valamint a közösségen belül az emberek közötti kapcsolatok mélyítését. Emiatt aktívan veszek részt a már hagyományossá vált rendezvények (falunapok, Szent László napi kórustalálkozó, március 15-i ünnepély) valamint újak (gyereknap, Mikulás várás, karácsonyi vásár) megszervezésében.
Szükségesnek tartom az átláthatóságot az Önkormányzat munkájában, emiatt kezdeményeztem egy magyar nyelvű újság kiadását, melynek köszönhetően a közérdekű információk könnyebben eljutnak a lakossághoz. Ez az újság a Köz(vé)lemény, amely évente kétszer jelenik meg, én foglalkozom a szerkesztésével.
Tanácsosi munkámat a közösségért folytatott önkéntes tevékenységnek tekintem, emiatt az éves tanácsosi honoráriumomat a közösségi események támogatására fordítom.
Családi állapot: házas, két fiú apja

Kapcsolat